Home » Health » Keratine Behandeling Met Juvexin – Haarverlies

Keratine Behandeling Met Juvexin – Haarverlies

Sinds ik deze keratinebehandeling met Juvexin heb ontvangen, is mijn haar uit de wortel gevallen. In de afgelopen twee maanden is mijn dikke en grove haar aanzienlijk verdunner – en ik ben slechts 24 jaar oud. Voorafgaand aan deze behandeling had ik voor bijna 8 jaar geen chemische behandeling (of helemaal) aan mijn haar geverfd of gedaan.

Ik heb keratine gedaan met de zekerheid van de salon dat dit een “natuurlijke behandeling” was om mijn haar beter en gezonder te maken. Hoewel mijn haar meer beheersbaar is geworden, valt het uit de wortels – dus onnodig te zeggen, de beheersbaarheid vervangt niet de gedachte om mijn haar te verliezen.

Ik ben er zeker van dat mijn haarverlies door keratine wordt veroorzaakt en na de kogels van Googling keratine vond ik veel recensies over hetzelfde.

IK IS BEWAARD. Het kijken naar mijn lange mooie haar valt uit in de douche is emotioneel littekens. Het is ondraaglijk – ik wil tegelijkertijd pikten en huilen. In de laatste 3 maanden is mijn hoofdhuid steeds zichtbaarder geworden en als ik niet begon met zo’n dik haar om te beginnen met de schade Veel meer zichtbaar.

Hoe stop ik dit? Het haar valt van de wortel af. Ik heb Biotin 3-5 mg / dag, foliumzuur, en een multivitamine begonnen. Ik ben begonnen met het gebruik van de CVS Hair Thinning Treatment (shampoo, conditioner, en laat me in), maar ik heb niet veel veranderd gezien. Moet ik meer Biotin gebruiken? ENIGE ANDERE ADVIES of woorden van aanmoediging? Ik ben zo wanhopig.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Juvexil
Author Rating
5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*